facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΣΟΚ: Αντιπερισπασμός η απάντηση της κυβέρνησης στις καταγγελίες κατά Όλγας Γεροβασίλη

Αντιπερισπασμό χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την απάντηση της κυβέρνησης στις «σοβαρές» καταγγελίες που αφορούν την υπουργό Όλγα Γεροβασιλη.

Κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι δείχνει ανοχή «στην κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος» και ότι χρησιμοποιεί την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία για να καλύπτει «παρανομίες και στο πόθεν έσχες Υπουργών και Βουλευτών του».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι επιθέσεις λάσπης κατά Μέσων Ενημέρωσης και όλου του πολιτικού κόσμου επιβεβαιώνουν τον καθεστωτικό τους κατήφορο».

Τέλος, προαναγγέλλει συνέχεια καθώς και ότι η υπόθεση δεν κλείνει γιατί πρώτα απ΄όλα δημιουργείται μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα.

Υπενθυμίζετια ότι «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με το οποίο η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη ήταν μέτοχος σε επιχείρηση που συναλλάσσονταν με το Δημόσιο, ενώ ήταν ταυτόχρονα και βουλευτής.

Η κ. Γεροβασίλη προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για «λασπολογίες και ψέματα», ενώ η Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι ζήτησαν την παραίτησή της.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news