facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

«Έσπασε» με έκτακτα δρομολόγια η απεργία στα πλοία σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Έκτακτα δρομολόγια για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο πραγματοποίησαν οι εταιρίες  IONIAN GROUP FERRIES και η KEFALONIAN LINES, παρά την απεργία της ΠΝΟ. 

Σύμφωνα με τις εταιρίες, στόχος είναι να εξυπηρετηθούν οι πολίτες των νησιών. Την ίδια ώρα θα υπάρξει, όπως έγινε γνωστό και αναχώρηση του ΚΤΕΛ για Αθήνα και Πάτρα.

Στις πέντε τα ξημερώματα αναχώρησε το «Νήσος Κεφαλονιά» από τον Πόρο Κεφαλονιάς με προορισμό την Κυλλήνη. Ένα δρομολόγιo πραγματοποίησε από την Ζάκυνθο στην Κυλλήνη και πλοίο της IONIAN GROUP FERRIES. 

Φωτογραφίες από το λιμάνι της Κυλλήνης 


Φωτογραφίες από το πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά» 


Η ανακοίνωση της IONIAN GROUP για τη Ζάκυνθο
Η Κοινοπραξία IONIAN GROUP και οι Ζακυνθινοί ναυτικοί της, ενστερνίζονται την κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ του αγαπημένου μας νησιού, από τα σοβαρά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί.

Οι πλημμύρες, τα σκουπίδια, ή έλλειψη αγαθών πρώτης ανάγκης καθώς επίσης και οι νοσοκομειακές ανάγκες που προσφάτως κορυφώθηκαν, έχουν συνέπεια βαριές και οδυνηρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των συμπατριωτών μας.

Σύσσωμη η ομάδα της IONIAN GROUP με γνώμονα και μόνο την προσφορά, όπως έμπρακτα έχει πράξει και στο παρελθόν, πήρε την πρωτοβουλία να δώσει ανάσα στον πολυήμερο αποκλεισμό του νησιού μας.

Από την Παρασκευή 09/12/2016 το πρωί, τα πλοία μας δρομολογούνται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συμπατριωτών μας, έτσι ώστε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αγωνίας και απόγνωσης που βιώνουν, να μην νιώσουν εγκαταλελειμμένοι.

Σεβόμαστε τον αγώνα των Ναυτεργατών, η ανάγκη όμως του νησιού, μας επιτάσσει.
Είναι υποχρέωσή μας!


inkefalonia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news