facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Νεκρός ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Τουρκία που δέχτηκε πυρά στην Άγκυρα

Απεβίωσε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Τουρκία, ο οποίος δέχθηκε νωρίτερα επίθεση ενόπλου στην Άγκυρα, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, το επικαλείται πηγές προσκείμενες στις τουρκικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Ο Αντρέι Καρλόφ δέχθηκε πυρά κατά τη διάρκεια έκθεσης φωτογραφίας για τη Ρωσία σε μια γκαλερί στην Άγκυρα, από έναν άνδρα ο οποίος μπήκε στο χώρο φορώντας κοστούμι και αρχικά πυροβόλησε πρώτα στον αέρα.



Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk, υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον τρεις τραυματίες από τα πυρά.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης παρέμενε μέσα στο κτίριο, το οποίο περικύκλωσαν άνδρες των ειδικών δυνάμεων. Λίγη ώρα αργότερα, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, επικαλούμενο τουρκικά μέσα ενημέρωσης, μετέδωσε ότι ο δράστης της επίθεσης εναντίον του πρεσβευτή της Ρωσίας έπεσε νεκρός από πυρά της τουρκικής αστυνομίας.

Ο ένοπλος έχει «εξουδετερωθεί», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

«Δεν θα βγω μη με πλησιάζεται», φώναζε ο δράστης, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ αναφέρεται πως έκανε αναφορά και στο Χαλέπι.

Σημειώνεται πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου μεταβεί στη Μόσχα για συνομιλίες με τους ομολόγους του της Ρωσίας και του Ιράν για τη Συρία.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news