facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Τα οφειλόμενα θα καταβληθούν μέχρι την Τρίτη [βίντεο]

Τη διαβεβαίωση ότι τα οφειλόμενα από τη διαφορά του ΦΠΑ θα καταβληθούν στον Οργανισμό το αργότερο μέχρι αύριο Τρίτη, έλαβε σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης. Τα χρήματα επρόκειτο να κατατεθούν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, ένα πρόβλημα στο σύστημα δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ώστε στη συνέχεια να πληρωθούν και οι εργαζόμενοι τους μισθούς Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

"Είχαμε τη διαβεβαίωση από το Υπουργείο ότι τα χρήματα θα μπουν στον λογαριασμό μέχρι τις 14-15 Δεκεμβρίου, ωστόσο, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ήρθε ενημέρωση ότι το σύστημα σύστημα έπεσε" ανάφερε ο κ. Στεφανίδης και πρόσθεσε: "Στην επικοινωνία που είχαμε σήμερα, μας είπαν ότι σήμερα Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα εκταμιευτούν τα χρήματα για να μπορέσουμε και μεις να πληρώσουμε τους εργαζόμενους".

Υπενθυμίζεται ότι το Σωματείο των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ έλαβε σήμερα απόφαση για επανέναρξη των κινητοποιήσεων από την Τετάρτη, εάν τα δεδουλευμένα δεν καταβληθούν μέχρι αύριο, Τρίτη.





thestival

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news