facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Θράκη: Βούλγαροι διακινητές μετέφεραν 26 μετανάστες

Στη σύλληψη δύο Βούλγαρων, ηλικίας 49 και 47 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην Εθνική οδό Ορμενίου-Αρδανίου να μεταφέρουν 26 μετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράτεια. Είκοσι ένας από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, τέσσερις ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Ιράν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε φορτηγό αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, και να μεταφέρουν με αυτό είκοσι έξι μη νόμιμους μετανάστες, έχοντας αποκρύψει τους περισσότερους από αυτούς σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ, 80 δολαρίων Αμερικής και 10 λέβα Βουλγαρίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

xanthipress

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news