facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Βανδαλισμοί και καταστροφές μνημείων και τάφων στο νεκροταφείο της Μόριας

Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της Μόριας στο νεκροταφείο του χωριού τους, όταν πήγαν εκεί για να ανάψουν τα καντήλια των συγγενών τους και να προσευχηθούν.
Δεκάδες τάφοι είχαν υποστεί σημαντικές καταστροφές από αγνώστους, οι οποίοι είχαν ξεριζώσει σταυρούς, λουλούδια, καντήλια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, τα οποία ήταν διασκορπισμένα σε όλους τους χώρους του νεκροταφείου.
Οι κάτοικοι της Μόριας κατήγγειλαν στο LesvosNews.gr τους απίστευτους αυτούς βανδαλισμούς, στέλνοντάς μας και τις φωτογραφίες που σας δημοσιεύουμε.
moria-nekrotafeio-1
Εικάζουν ότι τις ζημιές τις έχει προκαλέσει μικρή ομάδα ταραχοποιών μεταναστών και δεν καταλογίζουν ευθύνες στο σύνολο των μεταναστών, που φιλοξενούνται στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Μόριας.
Για το λόγο αυτό κρατούν τις επιφυλάξεις τους και περιμένουν από τις αρχές ασφαλείας να πράξουν τα δέοντα.
Εμείς να σημειώσουμε για μία ακόμα φορά, το δράμα που υφίστανται οι κάτοικοι της Μόριας με αυτή την οδυνηρή κατάσταση την οποία βιώνουν, αλλά από την άλλη πλευρά και με το δράμα των δύστυχων μεταναστών, οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι στο νησί μας εδώ και οκτώ μήνες, ζώντας κάτω από άθλιες συνθήκες χωρίς κανένα απολύτως σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και χωρίς καμιά ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο…
Δυστυχώς για όλους, οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας, δεν έχουν την ικανότητα και τις δυνατότητες να τους βοηθήσουν.
lesvosnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news