facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Γλυφάδας: Οχι στη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο ρέμα της Ευρυάλης

Ο δήμος Γλυφάδας αντιδρά στα σενάρια που θέλουν τη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στα όρια μεταξύ Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας στο ρέμα της Ευρυάλης.

Το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας υιοθέτησε στην χθεσινή του συνεδρίαση ψήφισμα σύμφωνα με το οποίο αναφέρει πως ο χώρος αυτός βρίσκεται στην καρδιά του οικιστικού ιστού, μέσα σε μια παλιά γειτονιά της περιοχής και εφάπτεται της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και πλήθους κατοικιών. Ξεκαθαρίζει λοιπόν ότι δεν γίνεται τα σκουπίδια τριών Δήμων να πηγαίνουν σε μια μικρή λωρίδα γης, ανάμεσα σε σπίτια, πάνω σε ρέμα, σε ένα χώρο που είναι πλήρως ακατάλληλος και ασύμβατος με το σκοπό αυτό και δεν πληροί την παραμικρή περιβαλλοντική προϋπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη τον Ιούνιο για την αξιοποίηση του Ελληνικού, σημειώνεται ότι θα δημιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος εκτός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου, χωρίς να αναφέρεται που ακριβώς. Γι αυτό ο Δήμος Γλυφάδας ζητάει λύση σύγχρονη, οικολογική και πάνω από όλα βιώσιμη για τους όμορους της έκτασης Δήμους.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news