facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ανεπιθύμητη η επίσκεψη Ομπάμα για τον Δήμο Καισαριανής

Ανεπιθύμητος για τον Δήμο Καισαριανής είναι ο Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Καισαριανής αναφέρει

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής συντάσσεται με το λαϊκό αίσθημα και τους φορείς του κινήματος που έχουν κηρύξει ανεπιθύμητο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα ο οποίος θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 15 και 16 Νοέμβρη, παραμονές του εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, της λαϊκής εξέγερσης ενάντια στην αμερικανοκίνητη Χούντα και στο πλαίσιο των σημερινών επικίνδυνων παιχνιδιών των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και σχεδιασμών που ξεδιπλώνονται στην περιοχή.

Εξαιτίας αυτών των ανταγωνισμών συσσωρεύονται εύφλεκτο υλικό και μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η πολεμική σύγκρουση στη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει τη «διαφήμιση» των γεωστρατηγικών πλεονεκτημάτων της χώρας, μετά το κάλεσμα της κυβέρνησης να έρθει το ΝΑΤΟ ως τοποτηρητής στο Αιγαίο για τις προσφυγικές ροές.

Προσδοκά έτσι η κυβέρνηση ανταλλάγματα για λογαριασμό της ντόπιας πλουτοκρατίας παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι για το λαό μας και τους λαούς της γειτονιάς μας.

Ο λαός, οι μαζικοί και συνδικαλιστικοί φορείς της Αθήνας πρέπει να επαγρυπνούν για τις εξελίξεις υψώνοντας φωνή αντίστασης σε ό,τι σηματοδοτεί αυτή η επίσκεψη. Το δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας θα συμμετέχει στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας μαζί με το λαϊκό κίνημα».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news