facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ετοιμοι να τραβήξουν ξανά χειρόφρενο στα λεωφορεία οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ και οι οριστικές αποφάσεις, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι, θα ληφθούν σε συνεδρίασή τους η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης, υπογραμμίζοντας ότι "στις 12/11 κλείνουν πάλι δύο μήνες απλήρωτοι".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Τσερμενίδης επισήμανε: "Δεν μας απασχολεί το πρόσωπο, αλλά οι πολιτικές που ακολουθούνται", ενώ μιλώντας με μεγαλύτερη σαφήνεια είπε ότι μάλλον είναι θετικό το γεγονός ότι παραμένει στη θέση του και μετά τον ανασχηματισμό ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, αφού όπως διευκρίνισε "ξέρει το ζήτημα του ΟΑΣΘ και δεν θα απαιτηθεί χρόνος που δεν υπάρχει για τον οργανισμό, προκειμένου να ενημερωθεί".

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι στις 12 Οκτωβρίου απέστειλε νέα επιστολή στον υπουργό προκειμένου να οριστεί νέα συνάντησή τους, ώστε να συζητηθεί λεπτομερειακά και οριστικά το θέμα του ΟΑΣΘ, αφού, όπως σημείωσε, με ημίμετρα δεν λύνεται το πρόβλημα. "Πρέπει επιτέλους να συζητήσουμε διεξοδικά, να καταλήξουμε κάπου, γιατί οι 2.300 απασχολούμενοι στον οργανισμό δεν γίνεται να ζουν με την αβεβαιότητα", ανέφερε.

Επιπλέον, ο ίδιος, ως μετέχων και στο διοικητικό συμβουλίου του ΟΑΣΘ, υπογράμμισε ότι οικονομικοί ελεγκτές το τελευταίο πεντάμηνο πραγματοποιούν ελέγχους στα βιβλία του οργανισμού, για τις χρήσεις από το 2012 ως και σήμερα και πρόσθεσε: "Είναι χαρά μας να μας ελέγχουν. Ας έρχονται όποτε θέλουν να ελέγξουν ότι θέλουν".

Υπενθυμίζεται, ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ, έχει επανειλλημένα δηλώσει ότι έχει έτοιμες προτάσεις για την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό των αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news