facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

«Ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Επείγοντα του «Ευαγγελισμού», παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση, γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων και οργάνωση και συντονισμό δράσεων με άλλα σωματεία πραγματοποιούν το πρωί της Πέμπτης οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, ενώ τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου οι εργολαβικοί εργάτες της ναυαρχίδας του ΕΣΥ θα κατέβουν σε 48ωρη απεργία.

Κατά τις ίδιες ημερομηνίες, όπως αποφάσισε η συνέλευση των εργαζομένων του νοσοκομείου, θα καθοριστούν με νέα συνέλευση οι επόμενες κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν ανέχονται την απλήρωτη εργασία και απαιτούν να πληρωθούν εδώ και τώρα όλα τα δεδουλευμένα Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου και το επίδομα άδειας, ενώ ζητούν την εκδίωξη των εργολάβων από τα νοσοκομεία και τη μονιμοποίηση των εργολαβικών εργαζομένων.

Κύριο αίτημά τους είναι η μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά, μισθολογικά, ασφαλιστικά δικαιώματα.

«Ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι. Κυβέρνηση - εργολάβοι - διοικήσεις εδώ και χρόνια συνεχίζουν ξεδιάντροπα να εμπαίζουν τους εργαζομένους που με αυτοθυσία στηρίζουν τη λειτουργία του νοσοκομείου. Βγαίνουμε για πολλοστή φορά στους δρόμους με τα ίδια αυτονόητα αιτήματα και δικαιώματά μας. Δεν σταματάμε ώσπου να νικήσουμε», τονίζει το Σωματείο Εργαζομένων σε σχετική ανακοίνωσή του.

efsyn

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news