facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Παυλόπουλος: Δεν θα ανεχθούμε αμφισβήτηση των συνόρων μας

«Την απαράμιλλη αποτελεσματικότητα με την οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται μέχρις αυτοθυσίας, την ένδοξη πορεία του Έθνους μας, την εδαφική ακεραιότητα της Χώρας και τα σύνορά της. Σύνορα, τα οποία είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Τα παραπάνω υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη δήλωσή του για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Ο Ελληνικός Λαός καταθέτει σήμερα, πανηγυρικώς, τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Οι οποίες, με γνήσιο δημοκρατικό φρόνιμα, με υποδειγματική ανιδιοτέλεια και, κυρίως, με απαράμιλλη αποτελεσματικότητα υπερασπίζονται, μέχρις αυτοθυσίας, την ένδοξη πορεία του Έθνους μας, την εδαφική ακεραιότητα της Χώρας και τα σύνορά της. Σύνορα τα οποία είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» τονίζει ο κ. Παυλόπουλος για να προσθέσει: «Κατά συνέπεια, ο σημερινός Εορτασμός μας δίνει το δικαίωμα αλλά και μας επιβάλει το χρέος να καταστήσουμε σαφές, προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται ν' ανεχθούμε, ούτε κατ' ελάχιστον, αμφισβήτηση και, πολύ περισσότερο, παραβίαση του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου ως προς τον καθορισμό των συνόρων μας. Χρόνια πολλά!».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news