facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Την πρόσληψη 860 οδηγών, ελεγκτών & τεχνικών ζητά ο ΟΑΣΑ

Στο υπουργείο υποδομών θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες μελέτη που αφορά στις ανάγκες του ΟΑΣΑ σε προσωπικό, μετά την έγκρισή της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του ΟΑΣΑ είναι η πρόσληψη 500 οδηγών και περίπου 200 τεχνικών για την κάλυψη αναγκών της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε., ενώ εντείνονται οι προσπάθειες από την ηγεσία του οργανισμού για την ενίσχυση του σώματος ελεγκτών, με την πρόσληψη 160 ελεγκτών μέσω ΑΣΕΠ.

Συνολικά, το σώμα ελεγκτών θα απαριθμεί 300 εργαζόμενους. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι προσλήψεις των ελεγκτών, ο ΟΑΣΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να συγκροτηθεί το σώμα με ανέργους οι οποίοι θα πραγματοποιούν τον έλεγχο στα μέσα μεταφοράς για διάστημα εννέα μηνών.

Το πρόβλημα της λαθρεπιβίβασης, το οποίο έχει μεγάλο κόστος για τον ΟΑΣΑ, αναμένεται να επιλυθεί οριστικά με την εισαγωγή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από τις αρχές του 2017. Για το πρώτο εξάμηνο η ηλεκτρονική κάρτα θα συνυπάρχει με το χάρτινο εισιτήριο που χρησιμοποιείται από το επιβατικό κοινό.

Στις προθέσεις του ΟΑΣΑ είναι μετά την εισαγωγή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου να εξετασθεί διαφορετική τιμολογιακή πολιτική με βάση την απόσταση που θα διανύουν οι επιβάτες.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news