facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Οριστικά εκτός ΚΕΕΛΠΝΟ ο Θ. Γιαννόπουλος

Στην οριστική αντικατάσταση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ προχώρησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, μετά από ακρόαση του Θανάση Γιαννόπουλου.

Ο Θ. Γιαννόπουλος είχε επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά από απόφαση του ΣτΕ που είχε κρίνει ότι ήταν αντισυνταγματική η παραίτησή του από την ηγεσία του υπουργείου Υγειάς.

Σε σημερινή του ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι κατόπιν της ολοκλήρωσης της τυπικής διαδικασίας της προηγούμενης ακρόασης, όπως υπεδείχθη από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), «υπεγράφησαν και αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, οι κοινές υπουργικές αποφάσεις του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με τις οποίες οι: Γιαννόπουλος Αθανάσιος, Γιαννάκης Ιωάννης και Μπίτας Δημήτριος, των οποίων οι ισχυρισμοί κρίθηκαν αβάσιμοι, αντικαθίστανται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) από τους Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ (πρόεδρος), Μπένο Αλέξιο (αντιπρόεδρος) και Καντζανού Μαρία (μέλος). Ως ημερομηνίες ισχύος των κοινών υπουργικών αποφάσεων ορίζονται οι 4/5/2016 και η 5/5/2016».

Το υπουργείο Υγείας δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσει με σταθερότητα και συνέπεια την προσπάθεια διοικητικής και θεσμικής εξυγίανσης του ΚΕΕΛΠΝΟ καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news