facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Μέλη των ΑΝΕΛ: Δεν θα επιτρέψουμε την πώληση ούτε μιας μετοχής της ΔΕΗ

Αναταραχές φαίνεται να έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του συγκυβερνώντος κόμματος των ΑΝΕΛ η απόφαση να υπερψηφιστεί την προηγούμενη εβδομάδα το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα και ιδίως το ζήτημα της μεταφοράς των μετοχών της ΔΕΗ στο υπερταμείο.

«Δεν επιτρέπουμε την πώληση έστω και μιας μετοχής της ΔΕΗ Α.Ε., είτε από το 17% του ΤΑΙΠΕΔ είτε από το 34% του υπερταμείου» αποφάσισαν, στη συνεδρίασή τους οι συντονιστικές επιτροπές των ΑΝΕΛ Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας & Κοζάνης.

Στο κείμενο που συνέταξε το συντονιστικό όργανο των συντονιστικών επιτροπών, ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση, τονίζεται ότι «ως Ανεξάρτητοι Έλληνες και ενεργοί πολίτες, εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεση μας, στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που μεταφέρει το εναπομείναν ποσοστό της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ (που μέχρι πρότινος ανήκε στο Ελληνικό Δημόσιο) στο νέο υπερταμείο και καθιστούμε σαφές, ότι θα αγωνιστούμε για την πλήρη ανατροπή των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται πλέον, στην ενέργεια και τα νερά».

Επίσης επισημαίνεται, «τα νερά και η ενέργεια είναι αγαθά και όχι προϊόντα προς πώληση. Ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι τα επόμενα 99 χρόνια δεν θα πουληθούν οι εταιρείες που μεταφέρθηκαν στο νέο ταμείο».

Το ψήφισμα των συντονιστικών επιτροπών των ΑΝΕΛ Δυτικής Μακεδονίας μετέφερε αντιπροσωπεία τους στις εργασίες της προσυνεδριακής Συνδιάσκεψης Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Το ψήφισμα της επιτροπής ανέγνωσε, από το βήμα της συνδιάσκεψης, ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news