facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Προς παράταση της προθεσμίας για τη ρύθμιση οφειλών σε ΔΕΗ- ΕΥΔΑΠ

Την παράταση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να αποφασίσει εντός της ημέρας το Δ.Σ. της ΔΕΗ ενώ η ΕΥΔΑΠ θα προχωρήσει σε σιωπηρή παράταση.

Εκτός ημερησίας διάταξης θα τεθεί σήμερα στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης, Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, το θέμα της παράτασης του προγράμματος ρύθμισης οφειλών πιθανότατα έως το τέλος του χρόνου. Στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ της ΔΕΗ έχει στην επίσημη ατζέντα του την ανάδειξη της κινεζικής State Grid ως προτιμητέο επενδυτή για την εξαγορά του 24% του ΑΔΜΗΕ.

Η πρόταση του κ. Παναγιωτάκη θα είναι να παραταθεί η ισχύς της ρύθμισης έως το τέλος του χρόνου με τους ευνοϊκούς όρους που ισχύουν σήμερα. Δηλαδή με 36 δόσεις και χωρίς προκαταβολή. Επίσης αναμένεται να συνεχιστεί η εφαρμογή των επιπλέον διευκολύνσεων που είχε αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ στα τέλη Σεπτεμβρίου όταν παρέτεινε την ισχύ της ρύθμισης έως το τέλος Οκτωβρίου.

15μερη παράταση σε ΕΥΔΑΠ

Στο μεταξύ η ΕΥΔΑΠ πρόκειται, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, να δώσει "σιωπηρή" παράταση 15 ημερών.

Σημειώνεται ότι από το πρωί τόσο στη ΔΕΗ όσο και στην ΕΥΔΑΠ σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές από καταναλωτές που ήθελαν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και εντάσεις.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news