facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Κλειστό το Σύνταγμα τη Δευτέρα λογω συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ

Kάλεσμα για μαζική συμμετοχή απευθύνει το ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου στο Σύνταγμα στις 18.30, διεκδικώντας την κατάργηση των «αντεργατικών» νόμων των τελευταίων ετών και την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και κλαδικών συμβάσεων εργασίας.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στο κάλεσμα του τονίζει την «απαίτησή» του για κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ ζητώντας ταυτόχρονα αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές. «Στις 17 Οκτώβρη καταθέτουμε το πόρισμα των εργαζομένων», λέει το ΠΑΜΕ, αναφέροντας ότι θα κατατεθεί σχέδιο νόμου σε όλα τα κόμματα, εκτός της Χρυσής Αυγής, με την απαίτηση να συζητηθεί και να γίνει νέος νόμος.

«Οι βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές και η κανονικότητα είναι η σύγχρονη δουλεία, η εκμετάλλευση σύμφωνα με τις απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων δηλαδή η δουλειά χωρίς δικαιώματα, με μισθούς και μεροκάματα ψίχουλα, η εργασία χωρίς συμβάσεις», προσθέτει το ΠΑΜΕ και τονίζει πως κανείς δεν ζει με 400 ευρώ, αλλά αντίθετα «απαιτείται» το δικαίωμα στην εργασία «χωρίς συμβιβασμούς με τη φτώχεια και τη μιζέρια».

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news