facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αυτό που ζούμε είναι δικτατορία

Δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας πως ζούμε σε ένα αντιδημοκρατικό, αυταρχικό καθεστώς.

Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΙ, η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως ζούμε μια δικτατορία, γι΄αυτό καλούμαστε να την ανατρέψουμε, να κάνουμε μια επανάσταση απέναντι σε αυτήν την απολυταρχία.

Σχολιάζοντας τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, η Κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για δήθεν επαναστατική γυμναστική του ΠτΔ.

«Ας υπάρξει ένα μέτρο στις δηλώσεις του όταν είναι μεταξύ των προδοτών και των προτεργατών της υποβάθμισης της διεθνούς σχέσης της χώρας μας και της Δημοκρατίας» ανέφερε.

Στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι έχει χαρακτηρίσει ξεφτιλισμένο τον Πρωθυπουργό, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε: «Ναι, και θα το ξανάλεγα, το πιστεύω απόλυτα». Δεν είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, βαρύ είναι αυτό που κάνει» πρόσθεσε.

«Αν σας φαίνεται βαρύ το ξευτιλισμένος και χοντρό το προδότης θα πρέπει να απαντήσετε πώς σας φαίνεται αυτό που γίνεται στη χώρα» κατέληξε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news