facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές η μόνη λύση για τη χώρα - Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η μόνη λύση για να γλιτώσει η χώρα από την πολιτική παρακμή είναι οι εκλογές, ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Μετά τη συνάντηση που κράτησε περίπου μία ώρα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και προσέθεσε: «Επανέλαβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους εντονότατους προβληματισμούς μας όχι μόνο για την οικονομική κρίση αλλά και για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών».

Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τη δήλωσή του, λέγοντας ότι η μόνη λύση για την έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η χώρα είναι οι εκλογές.

Τη συνάντηση ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιδιώκοντας παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη σύγκρουση -όπως υποστηρίζει- εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας.

Σύμφωνα με την ηγεσία της ΝΔ, οι δηλώσεις και οι χειρισμοί της κυβέρνησης μετά την απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο Παππά διαμορφώνουν εικόνα σύγκρουσης μεταξύ των δύο εξουσιών - πυλώνων του πολιτεύματος.

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news