facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ελεύθερος υπό όρους ο Καραγιώργης

Ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μία φορά την εβδομάδα στο ΑΤ της περιοχής του, αφέθηκε ο 66χρονος εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης, ο οποίος είχε συλληφθεί στη Γλυφάδα, με βάση το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ολλανδικές Αρχές και αφορούσε τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης, για τα οποία κατηγορείται στην Ολλανδία.

Ο εφοπλιστής προσέφυγε δια του συνηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη κατά της διάταξης του εισαγγελέα που είχε διατάξει την κράτησή του και η προσφυγή του αυτή έγινε δεκτή με θετική εισήγηση και του εισαγγελέα της έδρας κ.Κούτρα.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαντζουράνης, ο εντολέας του δεν είχε λάβει ποτέ κλήση από τις ολλανδικές Αρχές, καθώς αυτές αποστέλλονταν σε ανύπαρκτη διεύθυνση.

Μάλιστα η νέα, μόνιμη, διεύθυνσή του ήταν γνωστή στις Αρχές. Μετά από αυτά η προσφυγή έγινε δεκτή και από τους δικαστές και αφέθηκε ελεύθερος.

Παράλληλα, παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της έκδοσής του, βάσει αιτήματος, που αναμένεται να υποβάλλουν οι Ολλανδοί και το οποίο θα κριθεί αρμοδίως.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news