facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Υπαίθρια συνέντευξη Τύπου του ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Εργασίας

Μια πρωτότυπη συνέντευξη τύπου πραγματοποίησαν μπροστά από το υπουργείο Εργασίας, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ με θέμα «Προγραμματισμός Δράσης και διεκδίκησης Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας».

Οι Ομοσπονδίες και τα Σωματεία συνυπογράφουν κείμενο για την οργάνωση της πάλης και το σχέδιο νόμου για τις Συλλογικές Συμβάσεις έξω ακριβώς από το υπουργείο μετατρέποντας το πεζοδρόμιο της Σταδίου σε αυτοσχέδια αίθουσα ενημέρωσης.

Τη Συνέντευξη Τύπου συντόνισε ο Παναγιώτης Κατάρας πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου-Χάρτου, ενώ μαζί του συμμετείχαν ο Νίκος Παπαγεωργίου πρόεδρος Τουρισμού-Επισιτισμού, ο Νίκος Ξουράφης πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και ο Βασίλης Σταμούλης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργίας- Ιματισμού και Δέρματος.

Οι 395 Ομοσπονδίες και Σωματεία έχουν συνυπογράψει μια πρόταση νόμου στις οποίες καταργούνται όλες οι αντεργατικές διατάξεις που περιέχονται στους νόμους που ψηφίστηκαν από τις κυβερνήσεις των μνημονίων.

Η πρόταση νόμου θα κατατεθεί στις 17 Οκτωβρίου στη Βουλή σε όλα τα κόμματα εκτός από την Χρυσή Αυγή όπου ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί και συλλαλητήριο απαιτώντας από τα κόμματα να μπει για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή. 












protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news