facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ο Αλέξης Μητρόπουλος επιστρέφει στην πολιτική -Εκανε κόμμα

Τη μετεξέλιξη της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους σε πολιτική κίνηση, ανακοίνωσε η ΕΝΥΠΕΚΚ.

Με επικεφαλής τον Αλέξη Μητρόπουλο η ΕΝΥΠΕΚΚ, (Ενωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους) δηλώνει παρούσα στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και τις προσεχείς εκλογές.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ένωση «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΥΠΕΚΚ αποφάσισε τη μετεξέλιξή της σε πολιτική κίνηση με την επωνυμία «ΕΝΥΠΕΚΚ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσβησε την ελπίδα της εναλλακτικής θεώρησης και διακυβέρνησης. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η Πολιτική ως λειτουργία έχει αποδυναμωθεί, έχει φθαρεί, έχει ευτελιστεί. Οι περισσότεροι σκεπτόμενοι συμπολίτες μας έχουν οδηγηθεί στην ιδιώτευση και στον μοναχικό δρόμο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο τέλος της διακήρυξης και συνεχίζει:

«Η Δημοκρατία όμως, ως κυριαρχία του δρώντος λαού, δεν πρέπει να σβήσει! Κάτω από αντίξοες αντικειμενικές και υποκειμενικές συνθήκες καλούμαστε να κρατήσουμε δυνατά το νήμα των αγώνων και να περάσουμε από τη δύσκολη συγκυρία νικηφόρα».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news