facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ο «κόπι πάστε» ξαναχτύπησε: Η Καρκινοπαθής τον περίμενε… αλλά εκείνος την αγνόησε

Ένταση προκλήθηκε στην είσοδο του αεροδρομίου της Σύρου όταν η συριανή Καρκινοπαθής Ελένη Ρούσσου, γνώστη σ΄εμάς, για το δράμα που ζει τα τελευταία χρόνια, έχοντας αρκετά προβλήματα τόσο Υγείας όσο και οικονομικά, καθώς η Έλενα αρκετές φορές έχει ζητήσει βοήθεια, απο τα ΜΜΕ του νησιού, προκειμένου να εισακουστούν τα προβλήματα της.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Ελένη ζήτησε από το κ. Πολάκη στο Νοσοκομείο της Σύρου, να του μιλήσει και να του μεταφέρει το Γολγοθά της γραφειοκρατίας.

Εκείνος την ενημέρωσε ότι θα μεταβεί στο αεροδρόμιο και θα της μιλήσει εκεί. Άδοξα όμως καθώς η Ελένη δεν μπόρεσε τελικά να βγάλει από μέσα της αυτά που την απασχολούν όλα αυτά τα χρόνια, με τον κ. Πολάκη να μην δέχεται να την ακούσει λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι έχω έρθει για άλλο λόγο στο νησί.

Με την Αγενέστατη συμπεριφορά, του Αναπληρωτή Υπουργού, η κα Ρούσσου βγήκε από τα ρούχα της… ζητώντας τον λόγο, λέγοντας του χαρακτηριστικά »Εμείς σας ψηφίσαμε…εμείς σας βγάλαμε και πρέπει να με ακούσεις και εύχομαι στα παιδιά σας αν έχετε παιδιά να μην πάθουν αυτά που έχω πάθει εγώ κ. Πολάκη»

Ο κ. Πολάκης έγινε Λούης… και τα πυρά της Καρκινοπαθούς δέχτηκαν οι δυο βουλευτές των Κυκλάδων οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για τα προβλήματα.


cyclades24

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news