facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ισόβια κάθειρξη στον γιατρό-μαϊμού της Σκύρου με την Ferrari

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβαοίας στον γιατρό-μαϊμού της Σκύρου Γιάννη Καστάνη.

Ο Γ. Καστάνης ήταν κατηγορούμενος για απάτη. Να σημειωθεί ότι επί 13 ολόκληρα χρόνια ο «γιατρός» με τη Ferrari διατελούσε «ανενόχλητος» διευθυντής στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου, έχοντας πλαστό πτυχίο. Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν από τρία χρόνια έπειτα από καταγγελία πολίτη και τον Μάιο του 2014, με εντολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας, ανακλήθηκε ο διορισμός του. Από τότε είχε διαφύγει στην Αμερική όπου συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο Τέλος ο Καστάνης έχει ήδη έχει καταδικαστεί και σε 22 μήνες ερήμην για πλαστογραφία.

Να σημειωθεί, ότι ο κ. Καστάνης είχε προσληφθεί το 2000 και τα ποσά είχε εισπράξει από τους μισθούς, εφημερίες κ.λ.π. όλα αυτά τα χρόνια αγγίζουν τον ποσό των 667.000 ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Γ. Καστάνης είχε εργαστεί σαν σερβιτόρος σε φαστφουντάδικα και ελληνικά εστιατόρια στην Αμερική. Μετά από λίγα χρόνια πήγε στην Ιταλία, όπου παρακολούθησε μαθήματα πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια κατέθεσε πλαστά έγγραφα και κατάφερε να αναγνωριστεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα. Με πλαστά έγγραφα πήρε και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Νομού Αργολίδας και ξεκίνησε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας. Λίγα χρόνια μετά πήρε τον τίτλο του ειδικευόμενου γενικού ιατρού και διορίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο της Σκύρου.

eviatop

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news