facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Καμμένος προς αστυνομικούς: Εμείς παλεύουμε και για εσάς, δεν θέλετε, καλό δρόμο

Την δική του εκδοχή στο θέμα των περικοπών στα μισθολόγια των ένστολων δίνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιτίθεται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. 

Συγκεκριμένα έγραψε:
Προς ΠΟΑΣΥ. H ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σας έκοψε το 60%, ο Γεωργιάδης σας λέει "ενστόλους", εμείς παλεύουμε στο ΥΠΕΘΑ και για εσάς, δεν θέλετε οκ καλό δρόμο



Αφορμή για την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου, στάθηκε η διαμαρτυρία των ενστόλων έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

«Τα λεφτά δεν είναι του στρατού είναι του ελληνικού λαού»

Νωρίτερα, το πρωί, τα προεδρεία των σωματίων ασφαλείας, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αντιδρώντας στις μειώσεις στα μισθολόγιά τους.

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμένος με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε με το δικό του τρόπο στη διαμαρτυρία  των ενστόλων γράφοντας: «Προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας διαμαρτύρεται έξω από το ΥΠΕΘΑ! Λάθος υπουργείο». 



Περίπου εξήντα άτομα με πανό στα χέρια που έγραφαν «Τα λεφτά δεν είναι του στρατού είναι του ελληνικού λαού», φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου. 

Σε ένα από τα πανό τους υπήρχε και η φωτογραφία του υπουργού με τη λεζάντα: «Καμμένε θυμήσου την υπόσχεσή σου και αν δεν μπορείς, άντε παραιτήσου». 


Αστυνομικοί σε Καμμένο: Τα «πελατάκια» τελείωσαν

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων απαντά στον Πάνο Καμμένο για τον οποί λένε πως «συνελήφθη ψευδόμενος» με βάση τα όσα τώρα κάνει και όσα προεκλογικά έλεγε. 
Μάλιστα επικεντρώνοντας την απάντησή τους στη δήλωση του υπουργού πως «παλεύει πραγματικά» του επισημαίνουν πως από την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ θα φανεί ποιοι είναι αυτοί που παλεύουν πραγματικά και ποιοι όχι και τονίζουν πως «τα πελετάκια τελείωσαν για όλους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΑΥ έχει ως εξής: 

«Ο συγκυβερνήτης κος Πάνος ΚΑΜΜΕΝΟΣ, κατελήφθη «ψευδόμενος», όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τα ηχητικά ντοκουμέντα των δηλώσεών του πριν και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ως υπουργού, στον ευαίσθητο τομέα της Εθνικής Αμύνης της Χώρας.

Από τις δημόσιες καταγγελίες και δεσμεύσεις του, πριν από τις εκλογές, ότι πρέπει να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, διότι όπως πολύ σωστά έλεγε τότε, ήταν αντισυνταγματικές οι διατάξεις που επέβαλαν άδικες μισθολογικές περικοπές πριν από το 2012, έφτασε τώρα στο σημείο να διχάζει τους ενστόλους, προωθώντας ανεπίτρεπτους διαχωρισμούς σε «δικούς μου» και «δικούς τους» με μόνο μέλημά του, την απόκρυψη της αλήθειας.

Αλήθεια αμείλικτη και για τον ίδιο, αφού αδιάψευστος μάρτυρας είναι από τη μια οι κατά καιρούς δηλώσεις του και από την άλλη το κυοφορούμενο νέο ειδικό μισθολόγιο Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο αποτελεί συνέχεια των μνημονιακών περικοπών και αδικιών εις βάρος των ενστόλων. Διότι, τι άλλο παρά την πολιτική των περικοπών εξυπηρετούν τα «εφευρήματα» άλλοτε του παγώματος και ξεπαγώματος των μισθολογικών προαγωγών, άλλοτε των ισοδυνάμων και άλλοτε των εξαιρέσεων και των προσωπικών διαφορών, ενώ το μόνο ορθό και αναμενόμενο από εμάς μέτρο, είναι ο σεβασμός τόσο στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης όσο και στους θεσμούς που εκπροσωπούμε;

Όσο για το «ποιοι παλεύουν πραγματικά», θα φανεί εκ του αποτελέσματος (εφαρμογή απόφασης του ΣτΕ). Σε όσους νομίζουν δε, ότι δεν εκφράζουμε τις αγωνίες των συναδέλφων μας αλλά κάνουμε μικροπολιτική, δηλώνουμε ότι τα «ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ» τελείωσαν για όλους.
Τέλος, οι Ομοσπονδίες συνεχίζουν τον αγώνα για πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ, απορρίπτουν διχαστικές πρακτικές και καλούν τους αρμόδιους υπουργούς να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους».


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news