facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Επιμένει η ΝΔ: Να κληθούν Καμμένος και Παππάς στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία στο αίτημά της για συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθούν οι σκιές στη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, αφήνοντας αιχμές κατά της προέδρου της, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, την οποία κατηγορούν για «αναβλητική τακτική».

Οι βουλευτές Γιάννης Τραγάκης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Μάκης Βορίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη και Κώστας Τζαβάρας, που εκπροσωπούν την αξιωματική αντιπολίτευση στην Επιτροπή, στο νέο αίτημα για διερεύνηση των όσων σχετίζονται με τον διαγωνισμό, επισημαίνουν ότι, χωρίς άλλες καθυστερήσεις, πρέπει να ριχθεί φως στην υπόθεση.

Στο κείμενο, με αποδέκτρια την κυρία Χριστοδουλοπούλου, υπενθυμίζουν «δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, περί "μαύρων χρήματων" που διακινήθηκαν από υποψήφιο για να ασκηθούν πιέσεις» και καταλήγουν: «Ως εκ τούτου, κρίνεται επιβεβλημένη η άμεση κλήτευση τόσο των κ.κ. υπουργών Επικρατείας και Εθνικής Άμυνας, Παππά και Καμμένου, αντίστοιχα, όσο και του αρμοδίου Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Κρέτσου, προκειμένου να δοθούν οι αναγκαίες διευκρινίσεις».

Ζητούν ακόμη να εξεταστούν τα πολύ σημαντικά ζητήματα, τα οποία έχουν προκύψει με τον διαγωνισμό και παραπέμπουν σε πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και συνειρμούς για σκάνδαλο, αναφέροντας: «Οι πολίτες απαιτούν να χυθεί άπλετο φως. Οφείλουμε να εκπέμψουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς την κοινωνία, ενός Κοινοβουλίου που παρεμβαίνει στο δημόσιο τοπίο και αναβαθμίζει το επίπεδο διαφάνειας της πολιτικής ζωής, ξεκαθαρίζοντας τα δεδομένα λειτουργίας της ραδιοτηλεοπτικής αγοράς, μέσα στο πλαίσιο των συνταγματικών του ορίων».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news