facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Αρχίζει ξανά η δίκη της Χρυσής Αυγής - Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο

Αρχίζει σήμερα εκ νέου η δίκη της Χρυσής Αυγής, με αντιφασιστικούς φορείς να καλούν σε συγκέντρωση στις 8.30 π.μ. έξω από το Εφετείο

Η δίκη για τη δολοφονία του παύλου Φύσσα θα διεξαχθεί κατά τον Σεπτέμβριο στο Εφετείο Αθηνών, ενώ οι συνεδριάσεις της 6ης και 8ης Σεπτεμβρίου θα γίνουν στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, με προοπτική να αυξηθούν οι μέρες διεξαγωγής της δίκης, από εννέα σε δώδεκα

Η δίκη συνεχίζεται, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης με παράλληλες εξελίξεις στην Βουλή.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ολομέλεια της Βουλής με την συντριπτική πλειοψηφία 197 βουλευτών ήρε την ασυλία των βουλευτών της ΧΑ Ι. Λαγού και Ν. Μίχου που κατηγορούνται για την καθοδήγηση της επίθεσης τάγματος εφόδου της ΧΑ στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» τον Ιούλιο του 2013 στην Ηλιούπολη, ενώ για την ίδια υπόθεση η «Εφημερίδα των Συντακτών» σε ρεπορτάζ του Γιάννη Μπασκάκη αποκάλυψε πλήθος sms που αντάλλαξε ο Λαγός με στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης, πριν και μετά την εγκληματική ενέργεια, τα οποία αποδεικνύουν πως επρόκειτο για μια οργανωμένη επίθεση τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής και καθοδηγητή τον ίδιο τον Γιάννη Λαγό.

Το κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση:

Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών-Πρωτοβουλιών-Συλλογικοτήτων Αθήνας-Πειραιά καλεί το αντιφασιστικό κίνημα, τα συνδικάτα, τις πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες να συμμετέχουν δυναμικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση για την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής σήμερα Δεύτερα 5 Σεπτεμβρίου στο Εφετείο Αθηνών (Λεωφ. Αλεξάνδρας) και τη Δευτέρα στις 19 Σεπτεμβρίου στις 8.30πμ.

-Να βάλουμε φρένο στις προκλητικές στάσεις των χρυσαυγιτών μέσα στο Εφετείο. -Να μην επιτρέψουμε να υπάρξει ούτε επόμενος Φύσσας ούτε και επόμενος Λουκμάν. -Να καταδικαστεί η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news