facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ιβάν Σαββίδης ο επόμενος για την τηλεοπτική άδεια [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά και την επίσημη αποχώρηση του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, πρώτος επιλαχών για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Ιβάν Σαββίδης είπε ότι ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από την τηλεόραση και δήλωσε έτοιμος να πληρώσει την πρώτη δόση εντός των επόμενων 2-3 ημερών.

Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε επίσης την πρόθεση του να διαπραγματευτεί με τον Alpha και το Star για να εξαγοράσει τους τηλεοπτικούς σταθμούς, δεσμευόμενος ότι θα διατηρήσει τις θέσεις εργασίας. Σε περίπτωση άρνησής τους σημείωσε ότι αυτοί θα πρέπει να προχωρήσουν σε περικοπές προσωπικού και «εμείς να προχωρήσουμε μόνοι μας».

Τέλος, σε ερώτηση τι κανάλι ονειρεύεται να δημιουργήσει, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε: «Ό,τι κάνουμε είναι παράγωγο του χαρακτήρα μας και το κανάλι δεν αποτελεί εξαίρεση».

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τη διαδικασία, μετά τον απαιτούμενο έλεγχο του πόθεν έσχες του Ιβάν Σαββίδη, ο επιχειρηματίας είναι υποχρεωμένος, εντός 15 ημερών από την ανακήρυξή της «DIMERA» σε οριστικό υπερθεματιστή, η «DIMERA» θα κληθεί να καταβάλει την πρώτη δόση του τιμήματος που προσέφερε (το εν τρίτον των 61,5 εκατ. ευρώ, δηλαδή 20,5 εκατ. ευρώ)»

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να καταβάλλει 61,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση της άδειας, ανεβάζοντας έτσι τα έσοδα στα κρατικά ταμεί από 246 εκατ. ευρώ σε 255.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news