facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Σπίρτζης και Αλεξιάδης άλλαξαν τη διοίκηση της Συντήρησης Σιδηροδρόμων -Λίγες ημέρες πριν την ιδιωτικοποίησή της

Στην αλλαγή της διοίκησης της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, προχώρησαν οι υπουργοί Τρ.Αλεξιάδης και Χρ.Σπίρτζης, ελάχιστες μέρες πριν την ιδιωτικοποίηση της.

Σύμφωνα με κοινή απόφασή τους, που δημοσιεύτηκε χθες, Πέμπτη 29/9, στο φύλλο της κυβέρνησης, ως νέα μέλη του δ.σ. της ΕΕΣΣΤΥ ορίζονται στη θέση του προέδρου, ο πολιτικός μηχανικός Ιωάννης Αντωνιάδη, στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, ως μέλη οι Ιωάννης Γρημανέλλης –δημόσιος υπάλληλος, Θανάσης Καρελιώτης-ΤΕ Μηχανολόγος, Γιώργος Βερναδάκης-δημόσιος υπάλληλος και Γιώργος Παπαγεωργαντάς-οικονομολόγος.

Να σημειωθεί ότι και στην περίπτωση της ΕΕΣΣΤΥ ακολουθείται η τακτική της διαρχίας που επανέφερε ο Χρ.Σπίρτζης, καθώς μέχρι πρότινος τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου καταλάμβανε ο Στέφανος Αγιάσογλου, ο οποίος τοποθετήθηκε στην εταιρεία από την ΝΔ κατά την περίοδο της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ.

Το... ξήλωμα του κ. Αγιάσογλου φημολογείται από τις αρχές καλοκαιριού όταν ο υπουργός Υποδομών έδωσε εντολή για διαχειριστικό έλεγχο από το 1997, στις εποπτευόμενες εταιρείες (ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ, ΕΛΤΑ, ΚΤΥΠ).


iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news