facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Τι απάντησε ο Δραγασάκης για τη σχέση του με την Attica Bank

Για επαναλαμβανόμενες επιθέσεις, με στόχο την απαξίωση της Attica Bank και της ιδέας του παράλληλου τραπεζικού συστήματος, έκανε λόγο ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε μέσω Twitter στα λεγόμενα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, για τη σχέση του με τηνAttica Bank.

«Ο Δραγασάκης ήταν οικονομικός σύμβουλος της τράπεζας Αττικής επί 30 χρόνια, από κατήγοροι είστε κατηγορούμενοι για ό,τι συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο. Ο Παππάς και ο Καλογρίτσας θα βρεθούν στη θέση του Ψυχάρη απολογούμενοι. Όσα αρνητικά έγιναν σε 30 χρόνια τα κάνετε εσείς σε ένα χρόνο», είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος από το βήμα της Βουλής.

«Γιατί μόνο 30 χρόνια; Με τη φόρα που πήρατε, γιατί όχι 50 ή και ιδρυτής της τράπεζας;», απάντησε ο κ. Δραγασάκης. «Για να σοβαρευτούμε, επαγγελματική σχέση με την Τράπεζα Αττικής, γνωστή σε όλους, είχα την περίοδο 2010-2012, όταν δεν ήμουν βουλευτής. Πίσω όμως από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στόχος είναι η απαξίωση της Τράπεζας Αττικής και η ιδέα του παράλληλου τραπεζικού συστήματος», έγραψε ακόμη σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news