facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσληψη 3.750 αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Στην πρόσληψη περίπου 3.750 αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα προχωρήσει σήμερα, Τρίτη, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με τις 2.400 προσλήψεις να αφορούν δασκάλους και τις 1.350 νηπιαγωγούς.

Η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου σηματοδοτεί την πρόσληψη αναπληρωτών πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου, στις 12 Σεπτεμβρίου όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας θα ανοίξουν κανονικά.

Ωστόσο, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα στην πρόσληψη αναπληρωτών στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς ο ΑΣΕΠ δεν έχει αποστείλει ακόμα τους κυρωμένους πίνακες. Κατά συνέπεια, η πρόσληψη κάποιων ειδικοτήτων που έχουν οργανική θέση στην δευτεροβάθμια, αλλά προσλαμβάνονται στην πρωτοβάθμια, θα καθυστερήσουν και θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των ενστάσεων και κυρωθούν οι σχετικοί πίνακες.

Πρόκειται για τις ειδικότητες: φιλολόγων (ΠΕ02), μαθηματικών (ΠΕ03), φυσικών επιστημών(φυσικών/χημικών/βιολόγων/γεωλόγων, (ΠΕ04)), καλλιτεχνικών (ΠΕ08), μουσικής (ΠΕ16.01), δραματικής τέχνης (ΠΕ18.41), καθώς επίσης και θεατρολόγων (ΠΕ32).

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news