facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πλήρωσε την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες και ο ΑΝΤ1

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης από τις τρεις συνολικά δόσεις για τις τηλεοπτικές άδειες. Αλαφούζος και Μαρινάκης έχουν ήδη από την Παρασκευή πληρώσει την δόση, με τον Μίνωα Κυριακού εκ μέρους του ΑΝΤ1 να την καταθέτει σήμερα και τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα να έχει περιθώριο να πληρώσει για να μην χάσει την άδεια που του έχει δημοπρατηθεί.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, κατέθεσε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότηση του, ύψους περίπου 25,5 εκατ. ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.

Μένει πλέον μόνο ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας που δεν έχει ακόμα πληρώσει τη δόση των 17.533.333,34 ευρώ, από τα 52,6 εκατ. ευρώ της δικής του προσφοράς για την τρίτη άδεια.

Ο όμιλος του Γιάννη Αλαφούζου, εκ μέρους του ΣΚΑΪ, κατέβαλε την Παρασκευή στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε.

Ακολούθησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά 24.633.333,34 ευρώ, εκ των 73,9 εκατ. ευρώ, με τα οποία κέρδισε τη δημοπρασία για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού.

Όπως προβλέπει η παράγραφος 8.4 της προκήρυξης, σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής οποιασδήποτε εκ των επόμενων δόσεων του τιμήματος «ανακαλείται αυτοδικαίως η χορηγηθείσα άδεια».

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news