facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

«Φωτιές» άναψε η συνέντευξη Τσίπρα στη Realnews

Με αιτήματα για μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους και μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων μετά το 2018 θα προσέλθει η ελληνική κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση για τη δεύτερη αξιολόγηση με τους δανειστές που ξεκινά επίσημα από Δευτέρα, δηλώνει σε συνέντευξή του στην Real News ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναφορικά με την υπόθεση Γεωργίου και τις κατηγορίες περί παραποίησης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι «η υπόθεση Γεωργίου βρίσκεται στη Δικαιοσύνη. Εμείς δεν κινούμαστε υπόγεια. Κάνουμε πολιτική ανοιχτά και δημόσια, χωρίς να φοβόμαστε ούτε τις συγκλίσεις, ούτε τις αντιπαραθέσεις».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αφήνει αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι το κόμμα και ο πρόεδρός του, Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκονται εγκλωβισμένοι και πλέον είναι «αναγκασμένοι να γίνονται γραφικοί ζητώντας εκλογές μέχρι το 2019».

Οσο για τις γερμανικές αποζημιώσεις, ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει τη θέση ότι είναι «θέμα τιμής για τη χώρα. Η Ελλάδα δεν παραιτείται σε καμιά περίπτωση από τη διεκδίκηση των επανορθώσεων».

Η Ν.Δ. σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει αναλυτικά:

«Είναι φανερό πλέον ότι ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν απωλέσει τη συλλογική τους μνήμη.

Με αυτά που λέει στη συνέντευξή του μοιάζει να μην ζει στη χώρα μας.

Προσπαθεί να ξεχάσει την υπερφορολόγηση που επέβαλε στην μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους που τους έκοψε το ΕΚΑΣ, τους επαγγελματίες που πρακτικά δημεύει τις δουλειές τους, τους νέους που εξαπάτησε ωμά, τους ανέργους που σβήνει τις ελπίδες τους.

Στην πραγματικότητα ομολογεί ότι δεν έχει κανένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, δεν κάνει τίποτε που να δίνει ρεαλιστική ελπίδα στους Έλληνες.

Εκείνος προσπαθεί να ξεχάσει.

Οι Έλληνες, όμως, δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ ότι είναι ο πιο αναξιόπιστος και ανίκανος πρωθυπουργός που πέρασε από τη χώρα, την οποία οδηγεί στη φτωχοποίηση και στο περιθώριο.

Οτιδήποτε υπόσχεται δεν έχει πλέον καμία αξία, καμία φερεγγυότητα.

Το μόνο που κάνει πια είναι να διαχειρίζεται τις αντιπαραθέσεις των Υπουργών του και τις αντιφάσεις των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι μαζί οδηγούν την Ελλάδα σε έναν διαρκή κατήφορο.

Γαντζωμένος στην εξουσία, το μόνο που σταθερά υλοποιεί, είναι το σχέδιο ελέγχου όλων των θεσμών και ιδιαίτερα τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε.

Θέλει να φιμώσει τη φωνή της κοινωνίας και την αντιπολίτευση.

Δεν πρόκειται να τα καταφέρει, όμως, γιατί είναι πολύ βαθιά απαξιωμένος από τον ελληνικό λαό.

Θα συστήναμε τέλος στον κ. Τσίπρα να αποφεύγει τις μακροσκελείς συνεντεύξεις. Γιατί όσο πιο μεγάλες είναι τόσα περισσότερα ψέματα περιέχουν».

Το ΠΑΣΟΚ για τη συνέντευξη Τσίπρα στη Realnews

«Ο κ. Τσίπρας ματαιοπονεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει την εξαπάτηση των Ελλήνων. Τον πήραν είδηση. Όλοι πια συνειδητοποιούν ότι με την Κυβέρνηση του τα πράγματα γίνονται κάθε μέρα χειρότερα στη χώρα. Ας σταματήσει τουλάχιστον να εξοργίζει τους Έλληνες μιλώντας για ανάπτυξη» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΠΑΣΟΚ.

Το ΚΚΕ για τη συνέντευξη Τσίπρα στη Realnews

«Το νέο παραμύθι του κ. Τσίπρα δε μπορεί να πείσει πλέον το λαό, ο οποίος γνωρίζει ότι ο ίδιος θα είναι πάλι ο χαμένος, ενώ κερδισμένο θα είναι μόνο το κεφάλαιο» σχολιάζει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ.

Ο Στ. Θεοδωράκης για τη συνέντευξη Τσίπρα στη Realnews

O κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος μαθητής του παλιού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα, σχολίασε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news