facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

«Αγροτοδικεία» στη Φθιώτιδα για τα μπλόκα του χειμώνα

Στην αστυνομία καλούνται να καταθέσουν οι αγρότες... του δρόμου της Φθιώτιδας (περίπου 150 άτομα )για τις κινητοποιήσεις, στις οποίες συμμετείχαν τον χειμώνα. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα έχουν εις βάρος τους οκτώ κατηγορίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiastar.gr οι αγρότες εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον αγροτικό κόσμο, τονίζοντας ότι σύντομα θα είναι εργάτες σε μεγάλες αγροτικές βιομηχανίες που έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσονται στη Λαμία.

Οι αγρότες στοχοποιούν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως αναφέρουν την περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι πολιτικοί είχαν σταθεί στο πλευρό τους, προεκλογικά. Αντιθέτως, σήμερα δέχονται μια άκρως διαφορετική, αρνητική αντιμετώπιση.

«Η Ελλάδα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι. Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει συντονισμός. Η φορολογία είναι τεράστια. Θα γίνουμε εργάτες σε εταιρείες που θα εκμεταλλεύονται τα προϊόντα μας. Η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω πουθενά γιατί έχει πίσω της την τρόικα», δηλώνει ο πρωτεργάτης των κινητοποιήσεων, Δημήτρης Δημογιάννης στην τηλεόραση του Lamiastar».

Ο κύριος Δημογιάννης δεν προανήγγειλε νέες κινητοποιήσεις.


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news