facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Αναπαράσταση της σύγκρουσης στην Αίγινα θα ζητήσουν οι συγγενείς των θυμάτων

Αίτημα στην ανακρίτρια για αναπαράσταση της σύγκρουσης στην Αίγινα θα καταθέσουν οι συγγενείς των θυμάτων.

Όπως δηλώνει στην Real News, ο δικηγόρος της οικογένειας Κατιφέ - είχε δυο νεκρούς τον 44χρονο και την 5χρονη κόρη του - Σπύρος Βλάσσης υπάρχει το ενδεχόμενο το ταχύπλοο που σκόρπισε το θάνατο να πήγαινε με «αυτόματο πιλότο».

Γι’ αυτό και η πολιτική αγωγή θα καταθέσει αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να γίνει αναπαράσταση της σύγκρουσης.

«Θέλουμε να ξετυλιχτεί το νήμα από την αρχή. Να δούμε ποιοι ανέβηκαν στο σκάφος, από που και πως επιβιβάστηκε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος με τη δυσκολία που έχει στην κίνηση» εξηγεί ο Σπύρος Βλάσσης.

«Το πλέον κρίσιμο όμως είναι να διερευνηθεί αν βρισκόταν κάποιος στο τιμόνι τη στιγμής της σύγκρουσης ή αν είχαν βάλει απλώς μια ταχύτητα και συζητούσαν. Δεν εξηγείται πως το ταχύπλοο πέρασε πάνω από τη βάρκα. Αν, όπως ισχυρίζεται ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, αντέδρασε όταν είδε τη βάρκα κάνοντας “κράτει”, το ταχύπλοο έπρεπε να ακινητοποιηθεί άμεσα» τονίζει.

Στο μεταξύ, ακόμη ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο 20χρονος Ι.Σ., φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ότι είδε έναν ηλικιωμένο άνδρα στο ταχύπλοο που δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει.

«Στην προσπάθεια μου να σωθώ και ψάχνοντας κάποιο σωσίβιο καθώς δεν υπήρχε κανένα τριγύρω, είδα το ταχύπλοο που μας εμβόλισε σε απόσταση περίπου 20 μέτρων και μια φιγούρα ηλικιωμένου ανδρός πάνω στο σκάφος, να στέκεται άπραγος χωρίς τη διάθεση να βοηθήσει την κατάσταση που είχε προκαλέσει» υποστήριξε.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news