facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Κατεδάφισαν το σκοπευτήριο «αχούρι» που έκανε προπόνηση η Αννα Κορακάκη [εικόνες]

Συγγενείς της 'Αννας Κορακάκη λένε ότι συνεργεία του δήμου, το πρωί, πριν από τον τελικό του αγωνίσματος των 25 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, κατεδάφισαν την πρόχειρη κατασκευή έξω από τη Δράμα, στην οποία έκανε προπόνηση η 20χρονη Ολυμπιονίκης.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι να υποθέσουν… Μήπως, είχε άραγε η πόλη άλλο καλύτερο σκοπευτήριο; Μήπως για να μην κεντρίσει την αρνητική δημοσιότητα η πόλη, τώρα που όλα τα φώτα στρέφονται πάνω στη χρυσή Ολυμπιονίκη;
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο που βρέθηκε στο σπίτι της Ολυμπιονίκη όταν κατακτούσε το χρυσό στα 25 μέτρα πιστόλι, οι συγγενείς της αναρωτιόνταν χαμηλόφωνα για το συμβάν. Τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς, επιμονής, κόπου, προσπάθειας, στη σκιά, «ποιος νοιάστηκε, αλήθεια;». Μήπως, τα ΜΜΕ;
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Άννας Κορακάκη, Τάσος, δεν γνωρίζει τίποτα για την κατεδάφιση του νταμαριού, η εικόνα του οποίου μέχρι την στιγμή της κατεδάφισης, ήταν η παρακάτω.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της dramini.gr στον ίδιο χώρο θα δημιουργηθούν οι αναγκαίες υποδομές για τις ανάγκες προπονήσεων των σκοπευτών, από τον δήμο της Δράμας, που πλέον κινείται άμεσα σε αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο ακούγονται ψίθυροι πως η απόφαση για κατεδάφισηήρθε για να μην κεντρίσει την αρνητική δημοσιότητα η πόλη. 
Φωτογραφίες: dramini
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news