facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θέτει θέμα νομιμότητας της επέμβασης από τον Π. Πολάκη

Επιστολή στον πρόεδρο και τα μέλη του δ.σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά απηύθυνε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αναφορικά με τη νομιμότητα της επέμβασης που πραγματοποίησε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και ιατρός χειρουργός μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Π. Πολάκης στο Νοσοκομείο Σαντορίνης, προ ολίγων ημερών.

Σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας, ανακύπτει ενδεχομένως ζήτημα παράβασης της διάταξης του άρθρου 81 παρ. 3 του Συντάγματος που ρητά ορίζει ότι κάθε επαγγελματική δραστηριότητα μελών της κυβέρνησης και υφυπουργών αναστέλλεται κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους, ζήτημα νομιμότητας εν όψει του ότι το Νοσοκομείο Σαντορίνης έχει με νόμο ενταχθεί στο ΕΣΥ και δεν είναι ιδιωτική κλινική, αλλά και παράλειψης σχετικής ενημέρωσης του κατά τόπο αρμόδιο Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων.

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν, απευθύνονται με κοινοποίηση της παραπάνω επιστολής, και στον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων, τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τον κ. Υπουργό Υγείας αναμένοντας τις δικές τους ενέργειες και θέσεις με σκοπό την ενημέρωση των ιατρών μελών μας, προσθέτει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news