facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Κυρίτσης: Φρονηματικού χαρακτήρα οι διώξεις σε Σακκά-Σεϊσίδη - Δεν με ενοχλεί να με λέει η ΝΔ φιλοτρομοκράτη

Αυτή τη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να απαντήσει κυρίως στην κριτική που δέχεται από τα... αριστερά ότι δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό των συλληφθέντων αφενός λέει ότι οι διώξεις σε βάρος Σακκά και Σεϊσίδη είναι «φρονηματικού χαρακτήρα» και αφετέρου ότι δεν έχει προβλημα με την κατηγορία του «φιλοτρομοκράτη» που του αποδίδει η Νέα Δημοκρατία που αντέδρασε στην πρώτη του ανάρτηση.

Κάνει, μάλιστα, και μαθήματα στους δημοσιογράφους υποστηρίζοντας ότι οι αναρτήσεις του αφορούν τους φίλους του στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Γράφει ο Γιώργος Κυρίτσης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

Με αφορμή τη συλληψη των Κ. Σακκά και Μ. Σεισίδη και την ασυστολη συνωμοσιολογια που αναπτυχθηκε, ανήρτησα μια άποψη άλλου ανθρώπου που με βρίσκει σύμφωνο ως προσεγγιση: Δουλεια του κράτους ειναι να εφαρμοζει το νομο, δουλεια του κινηματος ειναι να υπερασπίζεται τους ανθρώπους. Δουλεια του συριζα ειναι να αλλάξει το κράτος θα προσεθετα εγω. Μου έκανε εντυπωση μάλιστα το γεγονός οτι οι μισοι τουλάχιστον απ όσους οδύρονται θεωρουσαν στο παρελθον ανθρώπους σαν τους συλληφθέντες στην καλυτερη προβοκάτορες, βαλτους κλπ. Τωρα οι ίδιοι τυπακοι την ειδανε νετσαγεφ. Τεσπα, ειναι κι αυτο μια πρόοδος

Διαπίστωσα ξαφνικά, αφου δεν ειχα παρακολουθησει την κινηση της σελίδας, οτι με έβριζαν πατόκορφα διαφοροι οτι δικαιολογώ (!) τον ξυλοδαρμό συλληφθέντος και την ίδια ώρα ότι τοχουν κανει θεμα τα καναλια και τα σάιτ και έβγαλε η ΝΔ ανακοινωση οτι είμαι φιλοτρομοκράτης. Και στις δυο περιπτώσεις, δεν ήταν καν τα δικά μου λογια αυτα που σχολιάζονται και αναλύονται, αλλα ενός άλλου τα οποια εγω μετεφερα ως σωστοτερη προσεγγιση του ζητήματος. Δεν με ενοχλει να με λεει η ΝΔ φιλοτρομοκράτη, δεν είναι εκει το θέμα μου άλλωστε

Δεν θεωρώ επίσης οτι ολοι αυτοι στο φβ στρέφονται εναντίον εμου προσωπικώς. Πιστευω οτι απλώς βρήκαν μια ευκαιρία να επανεπιβεβαιώσουν την άποψη τους για το ΣΥΡΙΖΑ. Εφτασαν στο σημειο να ισχυριστουν (με μονταζάκι;) οτι ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβασε παλαιότερη αναφορα στον Κ. Σακκά. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως ουδόλως άλλαξε γνώμη. Υπερασπιζοταν και υπερασπίζεται πάντα τα ατομικα δικαιώματα, μεροληπτει υπερ όσων έχουν στοχοποιηθει απο το κράτος ακόμα και αν πολιτικα δεν συμφωνει. Οι δυο συλληφθεντες εμπίπτουν σε αυτην την κατηγορία διώξεων φρονηματικου χαρακτηρα Ο ενας διωκεται απηνως για την υποθεση «ληστες με τα μαυρα» που κατασκευσαν τα μμε, ο δε άλλος για την ΣΠΦ με στοιχεια εις βαρος του στα όρια του γελοιου και με πολύμηνη προφυλάκιση την οποια ο σρζ ορθως ειχε πολεμήσει Ο Συριζα ταυτοχρονα είναι κυβέρνηση στο δεδομενο κράτος. Όποιος θεωρει οτι σε αυτό το σχήμα δεν υπάρχουν εσωτερικες συγκρουσεις και αντιφάσεις, ή οτι υπαρχουν ευκολοι αυτοματισμοί, δεν ξέρει τί του γίνεται. Ή – ακομα χειρότερα- ξερει πολυ καλά και απλώς προτιμαει την άνεση του πληκτρολογίου.

ΥΓ, προς δημοσιογράφους: Στις προσωπικες σελίδες, η ενδειξη με τα δυο ανθρωπάκια σημαινει οτι η αναρτηση δεν απευθυνεται παρα μόνο σε συγκεκριμενο κοινο που ορίζεται ως «φίλοι». Η ενδειξη μικρη υδρογειος σημαινει «γενικο κοινό». Μην τα μπερδευουμε επειδή ειναι Αυγουστος.


protothema


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news