facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Σέρρες: Παραιτήθηκε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που αναμείχθηκε σε διαγωνισμό σίτισης προσφύγων

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε κι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του μέλους της και αναπληρωτή συντονιστή Δημήτρη Τάπα, ως ελάχιστο μέτρο για την αντιμετώπιση των παραβιάσεων των αρχών, αξιών και της ηθικής της Αριστεράς, τις οποίες διέπραξε συμμετέχοντας σε διαγωνισμό για τη σίτιση σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στο οποίο είναι συντονίστρια η κόρη του.

Ο Δημήτρης Τάπας δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό (από τον οποίο εξέπεσε, διότι δεν προσκόμισε όλα τα στοιχεία) χωρίς να ενημερώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και όταν τα τοπικά στελέχη του κόμματος το πληροφορήθηκαν έδειξαν έντονη ενόχληση.

Του άσκησαν κριτική ότι τέτοιες πρακτικές δεν συνάδουν με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος της Αριστεράς και όρισαν τη συνεδρίαση της Ν.Ε. για να εξετάσει το ζήτημα. Στη συνεδρίαση ήταν παρών και ο Δ. Τάπας.

Για την υπόθεση αυτή έκανε καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, η οποία επισήμανε ότι δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά σε ένα κόμμα της Αριστεράς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news