facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Αναβολή για τις 17 Αυγούστου πήραν οι Σακκάς και Σεϊσίδης

Για τις 17 Αυγούστου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η δίκη του Μάριου Σεϊσίδη και του Κώστα Σακκά λόγω απουσίας τριών αστυνομικών – μαρτύρων.

Οι δύο κατηγορουμένοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας ( αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Στην αρχή της διαδιακασίας, ο ο Κώστας Σακκάς, ανέφερε στο δικαστήριο ότι «ξυλοκοπηθήκαμε και από την άλλη κατηγορούν εμάς», ενώ και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Παράλληλα, ο συνήγορος των κατηγορουμένων Δημήτρης Κατσαρής, ανέφερε ότι η υπεράσπιση δεν έχει λάβει γνώση της δικογραφίας.

Σημειώνεται, ότι τα μέτρα ήταν δρακόντεια στο κτίριο 7 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και οι αστυνομικοί επέτρεπαν την είσοδο στην δικαστική αίθουσα μόνο σε περιορισμένο αριθμό πολιτών, συνηγόρων και δημοσιογράφων.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν τα κρησφύγετα και τους συνεργούς τους μέσω των τηλεφωνικών τους συνομιλιών.

Βασική προτεραιότητα της Αντιτρομοκρατικής είναι να ανασύρουν τη λίστα των επαφών από τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους και να δημοσιοποιήσουν το ταχύτερο δυνατό τις φωτογραφίες και τα πλαστά δελτία ταυτότητας των δύο συλληφθέντων.

Σύμφωνα με το συνήγορο του Μ. Σεϊσίδη, Κώστα Παπαδάκη, στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετέβη ιατροδικαστής μετά από αίτημα του κατηγορουμένου, για να τον εξετάσει, καθώς καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news