facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Η Φώφη Γεννηματά δεν παίρνει καμία σύνταξη

Σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του Πάνου Καμμένου για τη σύνταξη της Φώφης Γεννηματά, ο επικεφαλής του γραφείου της Μανώλης Όθωνας έκανε στο facebook την ακόλουθη ανάρτηση:

«Από τις 2 Σεπτεμβρίου 2015 είχε απαντήσει σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ η Φώφη Γεννηματά σχετικά με τη σύνταξή της όταν είχε ερωτηθεί από τη δημοσιογράφο Μαριλένα Κατσίμη, λέγοντας:

«Κυρία Κατσίμη, έχω τρία ανήλικα παιδιά. Και όπως χιλιάδες μητέρες με ανήλικα παιδιά, συμπληρώνοντας τα χρόνια υπηρεσίας βγήκα σε σύνταξη. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή διότι έχω την ιδιότητα του Βουλευτή. Επομένως δεν υπάρχει τίποτα, ούτε το παράνομο, ούτε καμία ειδική μεταχείριση, ούτε το ανήθικο. Οι λόγοι που με οδήγησαν να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος είναι πολύ προσωπικοί, πολύ σοβαροί και δεν αφορούν κανέναν».

Λοιπόν για να τελειώνουμε με την χυδαιότητα, την κακοήθεια και την ανοησία.

Η Φώφη Γεννηματά δεν λαμβάνει καμία απολύτως σύνταξη.

Γιατί παρά την γνωστή περιπέτεια της υγείας της, επέλεξε να μην κάνει χρήση του σχετικού δικαιώματος και ΔΕΝ αιτήθηκε αναπηρικής σύνταξης.

Η Φώφη Γεννηματά έχει κατοχυρώσει δικαίωμα πρόωρης συνταξιοδότησης ως μητέρα 3 ανηλίκων παιδιών όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλες Ελληνίδες.

Η Φώφη Γεννηματά όμως ΔΕΝ λαμβάνει ούτε ένα ευρώ σύνταξη για όσο λαμβάνει βουλευτική αποζημίωση (όπως και τα προηγούμενα χρόνια που ήταν υπουργός).

Αυτό εξάλλου προβλέπεται ρητά από σχετική διάταξη νόμου που ψηφίστηκε επί υπουργίας Α. Λοβέρδου.

Πέραν λοιπόν της απανθρωπιάς και της προσβολής σε χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν μια άνιση καθημερινή μάχη ζωής, κάποιος που είναι χρόνια βουλευτής και εν ενεργεία υπουργός σίγουρα γνωρίζει την ισχύουσα νομοθεσία.

Επομένως είναι εξοργιστική η κακοήθεια, προφανής ο δόλος και αυταπόδεικτη η συκοφαντία.

Η δε εύγλωττη σιωπή από πλευράς Πρωθυπουργού, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ο Πλάτωνας είχε διαγνώσει χιλιάδες χρόνια πριν: "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news