facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Καμμένος: Δύσκολες και επικίνδυνες οι ώρες με την ένταση στην Τουρκία

Ως «δύσκολη και επικίνδυνη» χαρακτήρισε την τρέχουσα περίοδο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στις εντάσεις που παρατηρούνται στην Τουρκία και τις παρενέργειες που προκαλούνται και για την δική μας χώρα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην γειτονική χώρα.

Με παρέμβασή του στην Βουλή, ο υπουργός, κάλεσε το σύνολο των κομμάτων να τοποθετούνται με προσοχή και νηφαλιότητα και να ενημερώνονται από το υπουργείο και όχι από τα ΜΜΕ.

«Πολλές από τις αναρτήσεις γίνονται εκ του πονηρού» είπε χαρακτηριστικά ενώ διέψευσε δημοσιεύματα ξένων μίντια που αναπαράχθηκαν και στο εσωτερικό της χώρας σύμφωνα με τα οποία δύο φουσκωτά με πραξικοπηματίες κινούνταν προς την Σύμη.

Επίσης, «κάλυψε» τον αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Βίτσα για την δήλωσή του ότι το επιχείρημα της Τουρκίας για την έκδοση των 8 πραξικοπηματιών είναι «πολύ ισχυρό» αν και έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «υπεύθυνο δεν είναι το ΥΠΕΘΑ ας αφήσουμε το υπουργείο Εξωτερικών να κάνει την δουλειά του».

Τέλος, επισήμανε ότι θα δοθούν στην δημοσιότητα τα απόρρητα αρχεία που συνθέτουν τον «φάκελο» της Κύπρου για την εισβολή του Αττίλα

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news