facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Μουζάλας: Ζητώ συγγνώμη από τον Δένδια που διαδήλωνα εναντίον του

Συγγνώμη από τον Νίκο Δένδια ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφέρθηκε σε παλαιότερη συνέντευξή του στην οποία ασκούσε κριτική στον τότε υπουργό Δημοσίας Τάξης Νίκο Δένδια για το μεταναστευτικό.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Δένδια, διότι κάποτε διαδήλωνα εναντίον του για τις συνθήκες στα προαναχωρησιακά κέντρα και χρειάσθηκε να γίνω υπουργός για να μάθω ότι υπήρχε εμπλοκή με το Ελεγκτικό συνέδριο και με τα οικονομικά και δεν έφταιγε ο κ. Δένδιας, δεν υπήρχαν λεφτά για να καλυτερέψουν οι συνθήκες εκεί. Είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάλας.

«Αυτό, τιμά εξαιρετικά τον κ. Μουζάλα. Είναι ένας ειλικρινής και αξιοπρεπής άνθρωπος», ανέφερε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Ελισάβετ Σαλαμάρα, ο Νίκος Δένδιας για τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Οφείλω να αναγνωρίσω ότι δεν είναι σύνηθες ένας πολιτικός ή ένας υπουργός να έχει το θάρρος να ζητάει συγγνώμη για μία άποψη που έχει διατυπώσει στο παρελθόν», σχολίασε ο κ.Δένδιας και πρόσθεσε: «Κατά συνέπεια, και μόνον αυτό τον τιμά τον κ.Μουζάλα και τον τιμά εξαιρετικά και θα το διατυπώσω και στη Βουλή, όταν τον δω και όταν έρθει».

«Από την αρχή είχαμε πει, καλώς κακώς, έχουμε αυτή την εμπειρία σε αυτό το θέμα, ότι αυτό το οποίο κάνει η κυβέρνηση με τη δημιουργία ανεξάρτητου, μη στελεχωμένου υπουργείου, είναι καταστροφικό. Βρέθηκε, λοιπόν, ένας άνθρωπος να άρει τον σταυρό του μαρτυρίου. Αποδεικνύεται και ότι είναι ένας ειλικρινής και αξιοπρεπής άνθρωπος, αναγνωρίζοντας τις καταστάσεις ως είχαν», τόνισε ο τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news