facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Εγκαινιάστηκε το νέο πολυιατρείο πρωτοβάθμιας περίθαλψης στον Πειραιά

Μέσα από τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, των Γιατρών του Κόσμου και του Ιατρικού Συλλόγου του Πειραιά, δημιουργήθηκε και εγκαινιάστηκε, το νέο πολυιατρείο πρωτοβάθμιας περίθαλψης στον Πειραιά.

Τα εγκαίνια του νέου πολυιατρείου (Τσαμαδού και Ζωσιμαδών 52), τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και μίλησε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Στον χαιρετισμό του ο Γιάννης Μώραλης, έκανε λόγο για τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε άλλα και γι’ αυτές που θα έρθουν, ενώ τόνισε πως αυτή η συνεργασία θα χαρίσει σε όλους την ελπίδα.

Αφού συνεχάρη την Μητρόπολη, τον Μητροπολίτη, τους Γιατρούς του Κόσμου, τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά και τον πρόεδρό του που είναι και διευθυντής των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Πειραιά για την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία, ανέφερε πως ότι είναι δυνατό από τη μεριά του ως δήμος, αλλά και από την περιφέρεια, θα το προσφέρουν.

Από τον δήμο Πειραιά στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κα Κορίνα Λαουλάκου, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Καλογερόγιαννης, η πρόεδρος της Β΄ δημοτικής κοινότητας Ευαγγελία Αθανασίου και ο κοινοτικός σύμβουλος Γιάννης Αληφραγκής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news