facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Για «γρατζουνιά» έκανε λόγο ο Ρουπακιάς το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα

Για ... γρατζουνιά έκανε λόγο ο Γιώργος Ρουπακιάς στην αδελφή του, αναφερόμενος στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Παύλου Φύσσα. Αυτό κατέθεσε η αδελφή του κατηγορουμένου Χρυσούλα Ρουπακιά ενώπιον του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Εκείνος τα αποδίδει όλα στην κακή συγκυρία γεγονότων και συμπτώσεων» είπε η αδελφή του και αφηγήθηκε στο δικαστήριο ποια ήταν η περιγραφή που έκανε ο Ρουπακιάς στον δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ λίγες ώρες μετά την δολοφονία.


«Ο δικηγόρος μου μετέφερε πως ο αδελφός μου τσακώθηκε με το παλικάρι και όταν κάποιοι, 4 με 5 άτομα, πήγαν να τον τραβήξουν έξω από το αυτοκίνητο» είπε η Χρυσούλα Ρουπακιά και συνέχισε «από τον φόβο του πήρε το μαχαιράκι που είχε στο ντουλαπάκι και του έκανε δυο γρατζουνιές. Όπως ήταν σκυμμένος, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, έκανε με το χέρι του έτσι (σ.σ. έδειξε την κίνηση με τα χέρια της) και του έκανε (σ.σ. του Φύσσα) δυο γρατζουνιές στην κοιλιά. Ήταν σκυμμένος δεν έβλεπε που χτυπάει... Έβλεπε μόνο πόδια».

Η μάρτυρας υποστήριξε πως ο αδελφός της ειδοποιήθηκε, όπως έμαθε αργότερα, για να σπεύσει στην Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας και ακολούθησε συγκεκριμένα άτομα χωρίς ωστόσο, όπως ο ίδιος της έχει εξομολογηθεί, να γνωρίζει τον προορισμό τους.

Η Χρυσούλα Ρουπακιά περιέγραψε τον αδελφό της ως ήρεμο άνθρωπο. «Δεν ήταν των εντάσεων, ήταν συζητήσιμος... Δεν είχε διάφορες με κανέναν. Δεν ήταν επιθετικός» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου αν «ήταν εξοικειωμένος με τα μαχαίρια» εκείνη απάντησε αρνητικά. «Ακόμη και το ψωμί και το κρέας, το έκοβε το χέρι. Δεν ξέρω πως έγινε».

Αμέσως μετά την διακοπή της δίκης η πολιτική αγωγή ζήτησε ενημέρωση από το δικαστήριο καθώς όπως είπε έγινε γνωστό συνελήφθη ένα άτομο να επιχειρεί να εισέλθει στη δικαστική αίθουσα, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι 5 με 6 εκατοστών. 

«Θα θέλαμε να μάθουμε τι χαρακτηριστικά έχει αυτό το πρόσωπο, διότι έχουμε πληροφορίες σε ποιο μπλοκ ανήκει, διότι έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά» ανέφερε στο ακροατήριο ο συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα. «Δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν, αλλά όλα σταμάτησαν εκτός αίθουσας, δεν μπορεί σας δώσει πληροφορίες παραπάνω για αυτό το δικαστήριο. Το περιστατικό έγινε εκτός ακροατηρίου» απάντησε η πρόεδρος του δικαστηρίου κ. Μαρία Λεπενιώτη προσθέτοντας πως «τα μηχανήματα που υπάρχουν στις εισόδους εξυπηρετούν θέματα ασφαλείας. Όλα σταμάτησαν εκεί...».










zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news