facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ενταση και αποδοκιμασίες από αγρότες για τον Αποστόλου

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου στη Λάρισα, την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου στο πλαίσιο εκδήλωσης–διαλόγου με τους αγρότες.

Αγρότες που προέρχονταν από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, αρχικά ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία γιατί δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος, αλλά στη συνέχεια μπήκαν από τη δεύτερη πόρτα της αίθουσας αποδοκιμάζοντας τον υπουργό.



Παρά την ένταση, ο κ. Αποστόλου διαρκώς καλούσε τους οργισμένους αγρότες να πάρουν το λόγο στο βήμα, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό.



Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το κέντρο της Λάρισας, είχε μετατραπεί σε φρούριο με μία διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το Χατζηγιάννειο, αλλά και διάσπαρτους αστυνομικούς, δυνάμεις των ΟΠΚΕ και της ασφάλειας, να βρίσκονται σχεδόν σε όλη την περιοχή.

Ωστόσο, ο υπουργός είχε φροντίσει να μεταβεί στο χώρο από νωρίς το πρωί, προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπος με τους αγρότες που είχαν συγκέντρωση από τις 9.30 και τον περίμεναν με πανό.



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news