facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Πάτρα: Ζητούν υπογραφές από τους ασθενείς ότι δεν πήραν σεντόνια

Ειδικό έντυπο καλούνται να υπογράφουν οι νοσηλευόμενοι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών σχετικά με τον ιματισμό που θα τους διατίθεται, ενώ εισέρχονται στο νοσοκομείο. Το έντυπο αυτό θα βγαίνει από το συρτάρι όταν έρχεται η ώρα του εξιτηρίου οπότε και ο ασθενής εκ νέου θα καλείται να το υπογράψει και η προϊσταμένη της κλινικής θα ανάβει το πράσινο φως για την έξοδό του εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η παράδοση του ιματισμού.

Πρόκειται για πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου που έχει ως στόχο να ελέγξει την απώλεια κυρίως σεντονιών που καταγράφεται στο νοσοκομείο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Τα ράφια της αποθήκης, όπου φυλάσσονται αδειάζουν συνεχώς και υπάρχει αδυναμία κάλυψης των αναγκών των ασθενών. Οι τελευταίοι υποχρεώνονται να φέρουν από τα σπίτια τους σεντόνια και μαξιλαροθήκες για να καλυφθούν την περίοδο της νοσηλείας τους.

Βέβαια το φαινόμενο της απώλειας των σεντονιών δεν είναι τωρινό. Ενδεικτικά υπενθυμίζουμε ότι προ ετών είχαν εντοπιστεί σε καράβι που εκτελούσε δρομολόγια Πάτρα - Ιταλία σεντόνια που έφεραν στο κάτω μέρος τους το λογότυπο του νοσοκομείου. Προφανώς τις ποσότητες αυτές δεν τις είχαν αφαιρέσει, από το νοσοκομείο, νοσηλευόμενοι. Και είναι διερευνητέο εάν κάποιος ασθενής την ώρα που κοιτάει πώς και πώς να φύγει από το νοσοκομείο να έχει τον νου να χώσει στον σάκο του και το σεντόνι που είχε ενόσω νοσηλευόταν.

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news