facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Στην κυκλοφορία δίνεται τμήμα του δρόμου της Κορίνθου-Πατρών

Στην κυκλοφορία αναμένεται να δοθεί έως το τέλος του τρέχοντος μήνα το τμήμα Κόρινθος - Κιάτο, συνολικής έκτασης 20 χιλιομέτρων, με επτά άνω διαβάσεις, 19 κάτω διαβάσεις, 7 γέφυρες και 3 κόμβους.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εκτελούνται έως και την Τετάρτη 27 Ιουλίου, με φόντο την επερχόμενη παράδοση, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα δοθούν στην κυκλοφορία και οι δύο σήραγγες Δερβενίου.

Στο τμήμα Κόρινθος - Κιάτο το μόνο που απομένει είναι οι διαγραμμίσεις. Στο τμήμα έχουν ήδη τοποθετηθεί οι γνωστές σημάνσεις των αυτοκινητοδρόμων ταχείας κυκλοφορίας, που ενημερώνουν για τις επόμενες εξόδους και την κατεύθυνση.

Η προσωρινή ταλαιπωρία με έκτακτες ρυθμίσεις για τους οδηγούς που κινούνται στο τμήμα Κορίνθου - Πατρών, είναι σε ισχύ έως και τα μέσα της εβδομάδας αφορούν εργασίες κατασκευής της αντιολισθηρής στρώσης του ασφαλτοτάπητα των δύο κλάδων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και μια επιπλέον ενδιάμεση λωρίδα που θα διατίθεται στην κατεύθυνση αιχμής, είτε από τον βόρειο είτε από το νότιο κλάδο.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news