facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Λαμία: 65χρονος έκοψε τις φλέβες του στον ΟΑΕΕ -Τι φώναζε στους υπαλλήλους [εικόνες & βίντεο]

Στο νοσοκομείο της Λαμίας διακομίστηκε πριν από λίγο 65χρονος από τη Φθιώτιδα, ο οποίος έβγαλε σουγιά και έκοψε το χέρι του μέσα στα γραφεία του ΟΑΕΕ.
«Τα έχω πληρωμένα όλα, γιατί με ταλαιπωρείτε;», είπε ο άτυχος επαγγελματίας, πριν αυτοτραυματιστεί με τον σουγιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν από λίγες ημέρες τον είχαν κλέψει αφαιρώντας του 30.000 ευρώ και ήταν πολύ στεναχωρημένος, και σε συνδυασμό με το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον ΟΑΕΕ, δεν άντεξε άλλο με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί μπροστά στο γκισέ.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άντρας, που διατηρεί πρατήριο καυσίμων στη Λοκρίδα, πήγε στον ΟΑΕΕ για να λάβει απαλλακτικό, όταν όμως η υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι αυτό δεν ήταν δυνατό γιατί δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα, ο 65χρονος άρχισε να φωνάζει και στη συνέχεια έβγαλε ένα σουγιά με τον οποίο τραυμάτισε 4 φορές το χέρι του.
Όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό τρομοκρατήθηκαν και οι υπάλληλοι έβγαλαν έξω από τα γραφεία τον κόσμο. Αμέσως ασθενοφόρο παρέλαβε τον 65χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ οι αστυνομικοί παρέλαβαν φάκελο με τα χαρτιά του.


Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία προκύπτουν ο 65χρονος διατηρούσε για πολλά χρόνια πρατήριο υγρών καυσίμων σε χωριό της Λοκρίδας που έχει πληθυσμό κάτω από 2.000 κατοίκους. Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία όφειλε να ασφαλίζεται στον ΟΓΑ χωρίς να είναι υποχρεωμένος σε ασφάλιση του ΟΑΕΕ.
Κατά τον έλεγχο όμως των φορολογικών παραστατικών από τον ΟΑΕΕ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί τιμολόγια σε επιχειρήσεις εκτός της περιοχής και διαπιστώθηκε ότι όφειλε να είναι ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ. Ο 65χρονος θεωρούσε ότι πληρώνοντας ΟΓΑ δεν έχει καμιά περαιτέρω υποχρέωση, ενώ οι υπηρεσίες του ΟΑΕΕ θεωρούν ότι από 1 Ιουλίου 2010 όφειλε να έχει ενταχθεί σε ασφάλιση στον ΟΑΕΕ γεγονός το οποίο σημαίνει ότι ο πρατηριούχος θα έπρεπε να πληρώνει εδώ και 6 χρόνια ασφάλιση στον ΟΑΕΕ και το οποίο σημαίνει ότι οι οφειλές μαζί με τα πρόστιμα σε αυτή την φάση είναι υπέρογκα. Ο 65χρονος βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Πληροφορίες: lamiareport.gr, lamiastar.gr
Φωτογραφίες & βίντεο: lamiareport.gr
iefimerida


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news