facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ο Μαυρίκος της «Ακρόπολης» κάηκε ζωντανός μέσα στην Porsche του - Πυρκαγιά ή βόμβα;

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει το αδιανόητο τροχαίο που συνέβη στην Αττική Οδό, όταν μια Porsche Cayenne που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα λαμπάδιασε και ο οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε. 

Τι συνέβη και το πολυτελές Cayenne τυλίχθηκε στις φλόγες παραμένει αδιευκρίνιστο. Πληροφορίες λένε ότι το αυτοκίνητο χτύπησε στο διαχωριστικό τοιχίο της Αττικής Οδού. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το αυτοκίνητο έβγαιναν καπνοί. Από άλλες πηγές μεταφερόταν η εικόνα ότι το αυτοκίνητο σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα και λαμπάδιασε, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Επισήμως δεν υπάρχει ακόμη ασφαλής εικόνα για το τι ακριβώς έγινε και προκλήθηκε το φρικτό τροχαίο δυστύχημα. 

Οι υπάρχουσες πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκου.



Στις φωτογραφίες απεικονίζονται ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο της Αττικής Οδού όπου σημειώθηκε το δυστύχημα με αποστολή να συλλέξουν κρίσιμα στοιχεί για τη διακρίβωση των αιτίων της τραγωδίας









Στις έρευνες μετέχει το τμήμα Ανθρωποκτονιών και το ΤΕΕΜ
Στις έρευνες μέτεχει το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το θάνατο του εκδότη στην Αττική Οδό ως τροχαίο δυστύχημα, αλλά ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Επιπλέον στις έρευνες λαμβάνουν μέρος και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Απαντήσεις περιμένουν από την ενδελεχή έρευνα που θα γίνει στο αυτοκίνητο ώστε να διαπιστωθεί αν είχε προηγηθεί δολιοφθορά, αν δηλαδή κάποιος είχε παρέμβει στα μηχανικά συστήματα του αυτοκινήτου με δόλιο σκοπό ή αν το δυστύχημα προκλήθηκε έπειτα από πιθανή μηχανική βλάβη. Η εκδοχή που θα εξετασθεί επίσης είναι αν υπήρξε για κάποιο λόγο διαρροή καυσίμου και κυρίως αν είχε γίνει μετατροπή σε υγραέριο. 

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ανασύνθεση των τελευταίων λεπτών του εκδότη, με βάση εικόνες από τις κάμερες παρακολούθησης της Αττικής Οδού, φαίνεται ότι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, προσπάθησε να σταματήσει αλλά δεν κατάφερε να σώσει τη ζωή του αφού η Porsche Cayenne τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα σε δευτερόλεπτα. 


Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η σορός του οδηγού της Porsche είναι πλήρως απαθρακωμένη. Ως εκ τούτου η σύζυγος του εκδότη της Ακρόπολης θα κληθεί να διαπιστώσει αν πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο αναγνωρίζοντας αντικείμενά του όπως ρολόι ή κάποιο άλλο κόσμημα ή αντικείμενο. Αν δεν γίνει αναγνώριση, η επαλήθευση της ταυτότητας του νεκρού θα γίνει μέσω εξέτασης DNA και με οδοντολογική εξέταση.

Αστυνομικές πηγές λένε ότι κατά 99% νεκρός είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη».

Κούγιας: Ο απανθρακωμένος είναι ο Παναγιώτης Μαυρίκος
O ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Παναγιώτη Μαυρίκου, μιλώντας στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο απανθρακωμένος άνδρας στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι. 

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news