facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Πληρώνονται οι εργαζόμενοι στο MEGA

Αίσιο τέλος όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον και μέχρι αποδείξεως του εναντίου έχει η κατάσταση στο Mega καθώς στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η διοίκηση διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι μπήκαν οι υπογραφές για την αποδέσμευση των χρημάτων από τους λογαριασμούς των μετόχων στην Τηλέτυπος και από κει στους λογαριασμούς των δημοσιογράφων, των τεχνικών και λοιπών υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην γενική συνέλευση των εργαζομένων μέσα στους δεσμευμένους λογαριασμούς υπάρχουν αυτή τη στιγμή 10.237,000 ευρώ με τους δικηγόρους του καναλιού να διαπραγματεύονται με τις τράπεζες την σταδιακή αποδέσμευση των χρημάτων ώστε να διατεθούν το συντομότερο δυνατό για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της επιχείρησης.

Από την πλευρά τους οι τεχνικοί δεσμεύθηκαν να συνεδριάσουν ξανά μόλις διαπιστώσουν ότι όντως τα χρήματα έχουν μπει στους λογαριασμούς, όπως ανάλογα έπραξαν και οι δημοσιογράφοι.

Σήμερα ωστόσο δεν θα βγει το κεντρικό δελτίο λόγω της στάσης εργασίας των τεχνικών. Η διοίκηση από την πλευρά της μέσω των εκπροσώπων της δεσμεύθηκε για την εξόφληση όλων των δεδουλευμένων στο αμέσως προσεχές διάστημα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news